top of page

ΕΠΜ 8α: Περιοχές Natura 2000 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (μέρους). Ημερομηνία ανοιχτής ενημέρωση


Στα πλαίσια της διαδικασίας της διαβούλευσης για την Μελέτη 8α των Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ) Νοτίου Αιγαίου και για την ενημέρωση του Δήμου Τήνου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08/02 κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. εξ αποστάσεως ενημέρωση - συζήτηση με τη μελετητική ομάδα μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Οι πολίτες και οι φορείς της νήσου Τήνου μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στη διαδικασία στην πλατφόρμα ZOOM, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:


Meeting ID: 996 046 1324

Passcode: w3WwAV

Από την ομάδα μελετητών εστάλησαν επίσης τα ζητούμενα τεύχη που αφορούν στη νήσο Τήνο, και αναρτώνται, ώστε να έχει πρόσβαση κάθε ενδιαφερόμενος.

Υπενθυμίζουμε ότι η μελέτη στο σύνολό της έχει αναρτηθεί από το ΥΠΕΝ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://ypen.gov.gr/diavouleusi Οι πολίτες και οι φορείς της νήσου Τήνου που θέλουν να συμμετάσχουν στη διαβούλευση μπορούν να αποστείλουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους είτε στην ομάδα εργασίας του Δήμου Τήνου, στο ηλ. ταχ. dimostinoudiavoulefsi@gmail.com, ώστε να αποσταλεί μια ενιαία πρόταση, είτε απ’ ευθείας στον ιστότοπο της δημόσιας διαβούλευσης https://ypen.gov.gr/diavouleusi


Ο Πρόεδρος της ομάδας εργασίας Πέτρος Μαρκουΐζος





37 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page