top of page

Σύσκεψη για συνεργασία του Δήμου Τήνου με το Πολιτιστικό Ίδρυμα του ομίλου Πειραιώς

Σύσκεψη με αντικείμενο την συνεργασία του Δήμου Τήνου με το Πολιτιστικό Ίδρυμα του ομίλου Πειραιώς – Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου, αλλά και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται από το αναπτυξιακό έργο της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Τήνου.


Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κροντηράς, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Πηνελόπη Τριγώνη, η κ. Αλεξάνδρα Ράπτη Διευθύντρια  του Πολιτιστικού Ιδρύματος  του Ομίλου Πειραιώς, ο κ. Ανδρέας Λαπούρτας Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Μουσείων του Π.Ι.Ο.Π., η κ. Μαρία Χούντα Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Π.Ι.Ο.Π. και φυσικά ο Διευθυντής του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου κ. Λεωνίδας Χαλεπάς.


Η συζήτηση εξελίχθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και δέσμευση εκατέρωθεν για καλή συνεργασία και ουσιαστική επίλυση των θεμάτων που ανακύπτουν σχετικά με το έργο της αναβάθμισης  του  Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου. 


Ο δήμαρχος, κ. Π. Κροντηράς δήλωσε την δεδομένη στήριξή του στο Πολιτιστικό Ίδρυμα ομίλου Πειραιώς – Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου και τόνισε ότι η παρουσία του Μουσείου στο Πύργο της Τήνου, είναι σημαντική αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το νησί ολόκληρο.

17 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page