top of page

1/2024 Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τήνος 22 Ιανουαρίου 2024

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ Αριθμός Συνεδρίασης: 01/2024

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ. Πρωτ. 876

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΠΡΟΣ : Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Δήμου Τήνου

ΕΝΤΑΥΘΑ


Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως αυτός αντικαταστάθηκε και ισχύει με τα άρθρα 8 και 9 του Ν. 5056/2023, σας καλούμε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την 26η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.:


ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικής Επιτροπής (Α74 ν. 3852/10)


ΘΕΜΑ 2ο: Επιστροφή Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής για την παροχή υπηρεσίας «Υπηρεσίες λειτουργίας και διαχείρισης της εγκατάστασης Βιολογικού Καθαρισμού (ΒΙΟΚΑ) πόλεως Τήνου.

ΘΕΜΑ 3ο: Λήψη απόφασης για τη σύναψη εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου Τήνου και του Νικολάου Λεβέντη.


ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαπραγμάτευσης για την εξέταση αιτήματος παράτασης για την «Προμήθεια μια μονάδας αφαλάτωσης θαλασσίου ύδατος με αντίστροφη όσμωση δυναμικότητας 1.000κμ/ημέρα»

ΘΕΜΑ 5ο: Επιστροφή γραμματίων συστάσεων παρακαταθήκης συμμετοχής σε διαγωνισμό προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2023, 2024, 2025».


ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Τήνου στην Πρόσκληση με τίτλο «Κατασκευή/βελτίωση/αναβάθμιση/συμπλήρωση/κτηριακών υποδομών νηπιαγωγείων»


ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Τήνου στην Πρόσκληση με τίτλο «Κατασκευή/αναβάθμιση/επέκταση εγκαταστάσεων προσχολικής αγωγής/φροντίδας»


ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Τήνου στην Πρόσκληση με τίτλο «Ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών στους τομείς του πολιτισμού και τουρισμού».


ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Τήνου στην Πρόσκληση με τίτλο «Βελτίωση/αναβάθμιση/συμπλήρωση κτιριακών υποδομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».


ΘΕΜΑ 10ο: Επιστροφή γραμματίων συστάσεων παρακαταθήκης συμμετοχής σε διαγωνισμό προμήθειας με τίτλο «Παραγωγή, εκτύπωση, εμφακέλωση, αποστολή & διανομή των λογαριασμών ύδρευσης του Δήμου Τήνου».


ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης για την μεταφορά χρηματικού υπολοίπου καταργηθέντος Νομι-κού Προσώπου «Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου Γιαννούλης Χαλεπάς» σε αυτό του Δήμου Τήνου


ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης για την έκδοση βεβαίωση αδυναμίας τήρησης Λογιστικού Σχεδίου για τη χρήση 2024»


ΘΕΜΑ 13o: Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της από 09 Ιουλίου 2021 σύμβασης για την «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΩΝ ΑΣΑ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝΟΥ -ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ»


Παρακαλούνται οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής οι οποίοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στην πιο πάνω συνεδρίαση να ειδοποιήσουν το αναπληρωματικό τους μέλος να τους αντικαταστήσει.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Παναγιώτης Κροντηράς

Δήμαρχος Τήνου


1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page