top of page

3/2024 Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τήνος 29 Φεβρουαρίου 2024

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ Αριθμός Συνεδρίασης: 03/2024

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ. Πρωτ. 3085

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΠΡΟΣ : Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

Δήμου Τήνου

ΕΝΤΑΥΘΑ


Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 όπως αυτό αντικαταστάθηκε και ισχύει με τα άρθρα 8 και 9 του Ν. 5056/2023, σας καλούμε στο Δημαρχιακό Κατάστημα (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) στη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την 4η Μαρτίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο: Εξέταση αιτήσεως για την παράταση του συμβατικού χρόνου αντικειμένου της από 02.02.2022 σύμβασης «Ενίσχυση της εγκατάστασης επεξεργασίας και προσωρινής απόθεσης Α.Σ.Α. Δήμου Τήνου με την πρόσθετη εγκατάσταση εξοπλισμού δεματοποίησης για λόγους ανωτέρας βίας»


ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Τήνου από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Επιχορήγηση για δαπάνες σήμανσης και στείρωσης αδέσποτων σκύλων και γατών».


ΘΕΜΑ 3ο: Συγκρότηση επιτροπής διερεύνησης τιμών για την έρευνα αγοράς στο πλαίσιο υποβολής αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» για την Πρόσκληση με κωδικό 41_Δ.1.3 και τίτλο «Ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών στους τομείς του πολιτισμού και τουρισμού», της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», για την πράξη με τίτλο: «Νέες Ψηφιακές Εφαρμογές για την Τουριστική προβολή και προώθηση του πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου Τήνου»


ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης σχετικά με τη «Συνέχιση λειτουργίας του ΚΗΦΗ Δήμου Τήνου στα πλαίσια της πρόσκλησης «Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» και υλοποίηση με ίδια μέσα»

ΘΕΜΑ 5ο: Επιστροφή γραμματίου συστάσεως παρακαταθήκης καλής εκτέλεσης σύμβασης παροχής υπηρεσιών «Παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών για το έτος 2023»


ΘΕΜΑ 6ο:Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Καταπολέμηση Κουνουπιών για το έτος 2024 στο Νομό Κυκλάδων» μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Τήνου και ορισμός Δημοτικής Επιτροπής Παρακολούθησης.

ΘΕΜΑ 7ο: Λήψη κανονιστικής απόφασης για τη χρήση μουσικής και μουσικών οργάνων.


ΘΕΜΑ 8ο:Κατάρτιση και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεχνικού προγράμματος για το έτος 2024


ΘΕΜΑ 9ο:Εξέταση αιτήσεως της κας Απέργη Κλάρας για την παραχώρηση θέσεως στάθμευσης


Παρακαλούνται οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, τακτικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής οι οποίοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στην πιο πάνω συνεδρίαση να ειδοποιήσουν το αναπληρωματικό τους μέλος να τους αντικαταστήσει.


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Παναγιώτης Κροντηράς

Δήμαρχος Τήνου


7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page