top of page

Θεατρική παράσταση: «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα»


Το Πνευματικό Κέντρο Πάνορμου «Γιαννούλης Χαλεπάς» του Δήμου Τήνου παρουσιάζει, στο πλαίσιο του θεατρικού διημέρου που διοργανώνει, τη μουσικοχορευτική παράσταση «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα». Μετά από το επιτυχημένο θεατρικό διήμερο που διοργάνωσε τον Δεκέμβριο και την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου.


Για τον Αττίκ θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά, άλλα διασκεδαστικά, άλλα μελαγχολικά, πάντα με τη σφραγίδα μιας ιδιαίτερης προσωπικότητας. Σαφώς ιδιαίτερη μνεία θα έπρεπε να γίνει για τα τραγούδια του, τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο, τραγούδια που επανέρχονται και στα οποία επανερχόμαστε κι εμείς όταν έχουμε ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τον «μελωδικό» εαυτό μας. Είναι η επιτομή του καλλιτέχνη, η προσωποποίηση του ερμηνευτή μπροστά στο κοινό του. Ο Αττίκ είναι το γλυκό κομμάτι του εαυτού μας, έξω από εποχές, μόδες και μουσικά είδη.


Το έργο αποτελεί μία μουσικοχορευτική παράσταση, με ζωντανή μουσική, γιατί... όπως έλεγε και ο Αττίκ «Έκλαψα για να γράψω. Έγραψα για να τραγουδήσω και τραγούδησα για να ζήσω..».

Η παράσταση παρουσιάζεται σε κείμενο Άγγελου Ανδρεόπουλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου. Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Κίκλης, Ιωάννα Μαρμάρου, Δανάη Καλόπητα, Ελένη Μαρμάρου, Μαρσώ Φίλη, Φιλική συμμετοχή: Αλέξανδρος Λιακόπουλος, Γιώργης Κοντοπόδης.


Η παράσταση διάρκειας 100 λεπτών θα παρουσιαστεί στις 25 Αυγούστου στις 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page