top of page

Συνεχίζετε ο κύκλος επισκέψεων στον Πύργο Τήνου

Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων με τους κατοίκους σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κροντηράς συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, συμμετείχε στη συνεδρίαση του συμβούλιου της Δημοτικής Κοινότητας Πανόρμου, που έλαβε χώρα  την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 στον Πύργο Τήνου.


Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο διευθυντής του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου και μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η εξέλιξη του έργου «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου (ΠΕΣΚΤΠΤ)» (α/α ΕΣΗΔΗΣ 204075), για το οποίο την Τρίτη 2-4-2024, στα γραφεία της Διεύθυνσης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων και Πολιτιστικών Κτιρίων, στην Αθήνα, έγινε η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού, με την συμμετοχή και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Δια Βίου Μάθησης κ. Πηνελόπης Τριγώνη, την οποία ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά μαζί με τον Διευθυντή σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την απρόσκοπτη έναρξη εκτέλεσης του ως άνω έργου.


Πριν τη συνεδρίαση η δημοτική αρχή, επισκέφτηκε τον οικισμό Ρόχαρι, όπου είχε συνάντηση με κατοίκους και εκπροσώπους του τοπικού Συλλόγου, στην οποία  έγινε καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής.


Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε η αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να πραγματοποιηθεί στον οικισμό Πύργος της Δημοτικής Κοινότητας Πανόρμου, σηματοδοτώντας έτσι την σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή ευρύτερα στην Έξω Μεριά και τα προβλήματα που την απασχολούν.

 

8 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page